1a TROBADA DE PERCUSSIÓ A DELTEBRE

percussió Deltebre2014-096

grup BatuCava

percussió Deltebre2014-127_1

moment d’exhibició dels grups

…. El dissabte 28 de juny ha tingut lloc la 1a. Trobada de Percussió a Deltebre que ha organitzat l’Associació Cultural i de Percussió Batu’cava i l’Àrea de Cultura.

A la trobada han participat 10 grups, la majoria de les Terres de l’Ebre però també del Vendrell, Reus i del País Valencià, ha consistit en una cercavila pels carrers del municipi, una “tamborinada” a la Plaça Mossèn Gabriel (acte de tocada conjunta de totes les bandes), l’exhibició a al pati de l’escola Sant Miquel, entrega de trofeus a tots els grups i sopar per a tots els participants. Per la nit, com a cloenda, es va organitzar una discoteca mòbil amb els Dj’s Enric M., Jaguar, Joan Fabra, Dj Henna, Insession i Floresta Dj.

El grups participants han estat els següents: DIABLES (L’Aldea); BATUKEEM (Amposta); POC SOROLL (Xerta); SAMBATEK (El Vendrell); SAGRAT COR (Jesús); PERKUSOUND (Remolins); MAGRUPER (Jesús); ESMUVI (Vinaròs); VERÒNICA DE REUS (Reus) i BATU’CAVA (Deltebre). Una experiència que ha resultat molt exitosa i que de ben segur es repetirà.

Moltes gràcies a tots els participants i acompanyants.

I també agrair a tots els col·laboradors i voluntaris que han fet que l’esdeveniment hi hagi estat possible.

 

Àlbum fotos de la trobada.

 

 

 

 

Deixa un comentari